ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пути улучшения качества рисовой крупы : обзорная информация / Л.И. Мачихина; ЦНИИТЭИ, М-во хлебопродуктов СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мукомольно-крупяная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИ, 1987.Նկարագրություն։ 40 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 М 375 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047574
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 М 348 Структура и консистенция пищевых продуктов : Пер. с англ. / 664 М 353 Опыт разработки и внедрения комплексной системы управления качеством продукции на кондитерской фабрике "Красный октябрь" : 664 М 355 Борьба с вредителями зерна и продуктов его переработки за рубежом / 664 М 375 Пути улучшения качества рисовой крупы : 664 М 375 Машины вибропневматического принципа действия, применяемые для очистки зерна от равновеликих минеральных примесей : 664 М 375 Механизация перекачки пралиновых масс : 664 М 375 Инженерная реология пищевых материалов /

Библиогр.: с. 33

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա