Composition of foods : raw, processed, prepared / [by] Bernice K. Watt and Annabel L. Merrill.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Agriculture handbook ; no. 8Հրատարակման մանրամասներ։ Washington : Agricultural Research Service, U.S. Dept. of Agriculture, [1964].Հրատարակություն։ Rev. Dec. 1963Նկարագրություն։ 190 p. : illԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 613.2 C-73 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0161037 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։