ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Автоматизация технологических процессов пищевых производств : Учебное пособие / Е.Б. Карпин, О.И. Авен ; Под ред. Е.Б. Карпина.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 535 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ ընթերցասրահ 664(075.8) А-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0173667
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / 224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1515354
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / 224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1515355

Предм. указ. : с. 529-531

Список лит. : с. 527-528

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա