Автоматизация технологических процессов пищевых производств : Учебное пособие / Е.Б. Карпин, О.И. Авен ; Под ред. Е.Б. Карпина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 535 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 664(075.8) А-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0173667 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / 224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1515354 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / 224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1515355 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Предм. указ. : с. 529-531
Список лит. : с. 527-528
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։