Основные направления в создании оборудования с использованием электрофизических методов обработки пищевых продуктов : обзор / Ю.А. Копылов, В.М. Еськов-Сосковец; М-во машиностроения для легкой и пищевой пром-сти и бытовых приборов, ЦНИИТЭИлегпищемаш.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Оборудование для пищевой промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИлегпищемаш, 1976.Նկարագրություն։ 40 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 659 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046822 |
Библиогр.: с. 34 - 38
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։