Основные направления в создании оборудования для переработки непрерывного сырья и производства пищевых белковых концентратов : (обзор) / Л.Л. Лагунов, Н.И. Ордуханян, Л.И. Кривошеина; ЦНИИТЭИлегпищемаш, М-во машиностроения для легкой и пищевой промышленности и бытовых приборов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Оборудование для мясо-молочной, рыбной и мельнично-элеваторной промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИлегпищемаш, 1976.Նկարագրություն։ 40 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Л 148 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047206 |
Библиогр.: с. 37 - 38
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։