Основные направления рационального использования сырья в пищевой промышленности : обзорная информация / Л.Т. Клименко, В.М. Полищук, Л.И. Арсеева; Гос. плановый комитет УССР, УкрНИИНТИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Производство и применение новых материалов и продуктов в народном хозяйстве. Сер. 8 Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : УкрНИИНТИ, 1978.Նկարագրություն։ 51 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047180 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047181 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 46 - 49
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։