Основные направления рационального использования сырья в пищевой промышленности : обзорная информация / Л.Т. Клименко, В.М. Полищук, В.Л. Троян; Гос. плановый комитет УССР, УкрНИИНТИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Переработка и хранение пищевых продуктов. Сер. 23 Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : УкрНИИНТИ, 1985.Նկարագրություն։ 49 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047178 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047179 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 44 - 48
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։