ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Исследование процессов приготовления вафельного теста, выпечки и выстойки вафельных листов : обзор / Л.Д. Кнопова, М.А. Талейсник; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1971.Նկարագրություն։ 26 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.68 / К-535 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526501
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 535 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046896
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 К 531 Руководство по хлебопечению / 664 К 535 Исследование технологии производства вафель с помадными и фруктовыми начинками / 664 К 535 Новое в технологии производства вафель / 664 К 535 Исследование процессов приготовления вафельного теста, выпечки и выстойки вафельных листов : 664 К 544 Технологическая роль крахмала в процессе приготовления хлеба : 664 К 546 Приемка и хранение сахарной свеклы по прогрессивной технологии / 664 К 546 Приемка и хранение сахарной свеклы по прогрессивной технологии /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա