ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние тепловых факторов и ферментных препаратов на формирование ароматического комплекса хлеба : (обзор) / В.Л. Кретович, Р.Р. Токарева, В.И. Маклюков; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 33 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 804 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047075
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 К 788 Крахмал и крахмалопродукты / 664 К 788 Крахмал и крахмалопродукты / 664 К 788 Крахмало-паточная промышленность Украинской ССР : 664 К 804 Влияние тепловых факторов и ферментных препаратов на формирование ароматического комплекса хлеба : 664 К 804 Порошкообразные пищевые концентраты для лечебного питания : 664 К 821 Автоматизация процессов хлебопечения : Учебное пособие для средних профессионально-технических училищ / 664 К 821 Опыт реконструкции и технического перевооружения предприятии мукомольной промышленности министерства заготовок Молдавской ССР :

Библиогр. : с. 31 - 32

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա