ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новое в изучении твердой пшеницы и производство макаронной муки за рубежом : (обзор) / Н.П.. Козьмина, О.М. Резниченко; ЦНИИТЭИ, М-во заготовок СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мукомольно-крупяная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИ, 1973.Նկարագրություն։ 33 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047020
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 К 594 Новое в изучении цвета макаронных изделий за рубежом : 664 К 594 Применение простых эфиров целлюлозы : 664 К 594 Промышленная переработка риса за рубежом : 664 К 594 Новое в изучении твердой пшеницы и производство макаронной муки за рубежом : 664 К 594 Математическое моделирование и прогнозирование хлебопекарных свойств пшеничной муки : 664 К 594 Вопросы математического моделирования качества пшеничной муки и макаронных изделий : 664 К 594 Дисперсность как показатель качества пшеничной муки :

Библиогр.: с. 32

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա