Пищевые добавки для консервированных и концентрированных блюд : обзорная информация / Р.М. Кудрявцева, Е.С. Страшненко, Е.Н. Волков; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Консервная, овощесушильная и пищеконцентратная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1977.Նկարագրություն։ 29 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 889 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046778 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. : с. 28
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։