ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Рациональное использование топлива и энергии в пищевой промышленности : пер. с болгарского / Г.А. Кименов; Пер. В.М. Сушкова; Под ред. Ц.Р. Зайчика.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВО "Агропромиздат", 1990.Նկարագրություն։ 168 сISBN:
  • 5-10001260-9
Այլ վերնագիր։
  • Рационално исползуване на рогивата и енергията в хранителната промишленост [Զուգահեռ վերնագիր]
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / К-402 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458436
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 402 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046760
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 К 369 Влияние агрессивных сред пищевых производств на свойства полимерных материалов : 664 К 381 Рациональное использование и нормирование энергоресурсов в кондитерской промышленности : 664 К 385 Термофильные бактерии, вызывающие прокисание консервов для детского питания : 664 К 402 Рациональное использование топлива и энергии в пищевой промышленности : 664 К 438 Комплексная система управления качеством продукции на предприятиях крахмалопаточной промышленности : 664 К 44 Совершенствование технологического оборудования для предварительной обработки сахарной свеклы : 664 К 44 Выпаривание, уваривание и кристаллизация в сахарном производстве :

Библиогр.: с. 151 - 152

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա