ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Применение асептического консервирования для повышения качества полуфабрикатов / К.П. Лемаринье.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Качество ассортиментՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 104 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046751
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046753
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046752
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / Л-44 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530757
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Л 42 Механизация погрузочно-разгрузочных и транспортно-складских работ в крахмало-паточной промышленности : 664 Л 422 Сортирование зерна и продуктов его переработки / 664 Л 44 Производство консервов и полуфабрикатов на поточных механизированных линиях / 664 Л 44 Применение асептического консервирования для повышения качества полуфабрикатов / 664 Л 44 Применение асептического консервирования для повышения качества полуфабрикатов / 664 Л 44 Применение асептического консервирования для повышения качества полуфабрикатов / 664 Л 476 Комплексная переработка риса и ее экономическая эффективность :

Библиогр.: с. 102 - 103

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա