ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы определения оптических и терморадиационных характеристик пищевых продуктов / С.Г. Ильясов, В.В. Красников.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Նկարագրություն։ 175 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210219
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210218
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210220
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462162
Book Book Scientific Medical Library General 613.2ffiИ-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0069154
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046518
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046519
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046517
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / И-229 Хранение продовольственных товаров в условиях Латвии / 664 / И-229 Рациональное использование продуктов растениеводства : 664 / И-32 Из опыта работы заводов пищевого машиностроения : Сборник / 664 / И-49 Методы определения оптических и терморадиационных характеристик пищевых продуктов / 664 / И-724 Инструкция пользования к прибору "Потенциометр переносной" типа П-4 : Для определения pH (концентраций водородных ионов) растворов / 664 / И-724 Инструкция пользования к прибору "Потенциометр типа П-5" : 664 / И-853 Применение инфракрасного излучения в пищевой промышленности :

Библиогр.: с. 171 - 173 (67 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա