ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы определения оптических и терморадиационных характеристик пищевых продуктов / С.Г. Ильясов, В.В. Красников.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Նկարագրություն։ 175 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210219
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210218
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210220
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462162
Book Book Scientific Medical Library General 613.2ffiИ-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0069154
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046518
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046519
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046517
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 И 49 Прогрессивные способы производства национальных сортов хлеба и пути улучшения его качества и пищевой ценности : 664 И 49 Прогрессивные способы производства национальных сортов хлеба и пути улучшения его качества и пищевой ценности : 664 И 49 Прогрессивные способы производства национальных сортов хлеба и пути улучшения его качества и пищевой ценности : 664 И 49 Методы определения оптических и терморадиационных характеристик пищевых продуктов / 664 И 49 Методы определения оптических и терморадиационных характеристик пищевых продуктов / 664 И 49 Методы определения оптических и терморадиационных характеристик пищевых продуктов / 664 И 497 Физико-технические основы криоразделения пищевых продуктов /

Библиогр.: с. 171 - 173 (67 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա