Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства : учебник для техникумов пищевой промышленности / Л.Ф. Зверева, З.С. Немцова, Н.П. Волкова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 416 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.6 / З-433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462438 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 З 433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046711 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 З 433 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046710 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. : с. 412
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։