ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Кулинария : Учебник для проф.-техн. училищ / Л.А. Маслов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1971.Հրատարակություն։ Изд. 7-еՆկարագրություն։ 311 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 M-31 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0098980
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / М-315 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1841451
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / М-315 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1841452
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 314 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075219
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 Л 864 Тепловое оборудование предприятий общественного питания : 641 М 254 Бытрозамороженные кулинарные изделия и технология их использования / 641 М 301 Диетическое питание / 641 М 314 Кулинария : Учебник для проф.-техн. училищ / 641 М 316 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 641 М 316 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 641 М 422 Медико-биологические требования и санитарные нормы качества продовольственного сырья и пищевых продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա