Особенности производства крахмалопродуктов из кукурузы в Германской Демократической Республике : обзор / А.И. Жушман, М.К. Магурский; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1970.Նկարագրություն։ 36 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Ж 945 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046678 |
Библиогр.: с. 36
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։