ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Учет и контроль показателей эффективности производства в пищевой промышленности / З.В. Гуцайлюк.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 118 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)304.25 / Г 93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL135947
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)304.25 / Г 93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two week Loan LRL155278
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Г-977 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461191
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 977 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046646
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 977 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046647
Book Book Syunik Regional Library Depository 65.9(2)30 -Г-97 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan SL0045398
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Г 968 Перфорированные пластины в макаронном производстве / 664 Г 97 Технология производства деликатесных консервов и колбас из конского мяса и субпродуктов : 664 Г 97 Технология производства деликатесных консервов и колбас из конского мяса и субпродуктов : 664 Г 977 Учет и контроль показателей эффективности производства в пищевой промышленности / 664 Г 977 Учет и контроль показателей эффективности производства в пищевой промышленности / 664 Г 977 Опыт создания здоровых и безопасных условий труда на хлебоприемных и зерноперерабатывающих предприятиях : 664 Г 977 Комплексная механизация работ с тарными грузами на предприятиях по хранению и переработке зерна :

Библиогр.: с. 113 - 115

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա