Թունդ խմիչքների համառոտ տեխնոլոգիա / Ա.Գ. Հակոբյան, Կ.Ն. Կազումյան;.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Առաջընթաց, 1994.Նկարագրություն։ 100 էջ ; 20 սմISBN:- 5-8079-0903-8
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.2 H-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0162495 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.2 H-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0162494 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.2 H-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0162493 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.2 H-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0162497 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.2 H-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0162496 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.2 H-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0162492 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||||
663.2 H-17 Թունդ խմիչքների համառոտ տեխնոլոգիա / | 663.2 H-17 Թունդ խմիչքների համառոտ տեխնոլոգիա / | 663.2 H-17 Թունդ խմիչքների համառոտ տեխնոլոգիա / | 663.2 H-17 Թունդ խմիչքների համառոտ տեխնոլոգիա / | 663.2 H-17 Թունդ խմիչքների համառոտ տեխնոլոգիա / | 663.2 А-18 Стерилизация вина холодным способом / | 663.2 А-18 Стерилизация вина холодным способом / |
Գրականության ցանկ էջ՝ 98-99 ռուս. (21 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։