Вакуум-сублимационная сушка пищевых продуктов : основы теории, расчет и оптимизация / Б.П. Камовников, Л.С. Малков, В.А. Воскобойников.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 288 сISBN:- 5-10-000520-3
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 641.1 К-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0229318 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 641.1 К-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0229319 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / К-185 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1525376 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 185 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046635 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 185 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047493 |
Библиогр. : с. 275 - 281
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։