ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Использование белков растительного происхождения при производстве хлеба : (обзор) / В.А. Патт, Л.Ф. Столярова, Л.А. Пасхина и др.; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1976.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 883 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046407
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 И 883 Использование молочного обрата и сыворотки в хлебопечении / 664 И 883 Использование животных жиров в производстве маргариновой продукции : 664 И 883 Использование вторичных материальных ресурсов в пищевой промышленности : 664 И 883 Использование белков растительного происхождения при производстве хлеба : 664 И 883 Использование улучшителей при производстве ржаного и ржано-пшеничного хлеба : 664 И 887 Испытание новых полимерных материалов с целью выявления возможности их применения для упаковки растительного масла, маргариновой продукции и майонеза : 664 И 889 Исследование продовольственных товаров : Учебное пособие /

Библиогр.: с. 23

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա