ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оценка технологических свойств сатурационного сока / Н.И. Гризодубов; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1966.Նկարագրություն։ 12 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Г-837 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462305
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 837 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046396
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / Г-834 Оборудование для производства печенья и конфет / 664.1 / Г-834 Оборудование для производства печенья и конфет / 664.1 / Г-837 Йодометрический метод определения сахарозы в продуктах свеклосахарного производства : 664.1 / Г-837 Оценка технологических свойств сатурационного сока / 664.1 / Г-852 Фабрика выходит на новые рубежи : 664.1 / Г-923 Применение антиокислителей в кондитерских изделиях : 664.1 / Г-923 Новое в химии и технологии кондитерского производства : Из цикла лекций по технике и технологии кондитерского производства /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա