ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Прогрессивные способы производства национальных сортов хлеба и пути улучшения его качества и пищевой ценности : обзорная информация / Э.И. Ильязова, Р.Х. Османов; АзНИИНТИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Пищевая промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Баку : Изд-во АзНИИНТИ, 1982.Նկարագրություն։ 53 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046149
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046150
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046151
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046152
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046153
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 И 49 Совершенствование ассортимента и улучшение качества хлебных изделий : 664 И 49 Совершенствование ассортимента и улучшение качества хлебных изделий : 664 И 49 Совершенствование ассортимента и улучшение качества хлебных изделий : 664 И 49 Прогрессивные способы производства национальных сортов хлеба и пути улучшения его качества и пищевой ценности : 664 И 49 Прогрессивные способы производства национальных сортов хлеба и пути улучшения его качества и пищевой ценности : 664 И 49 Прогрессивные способы производства национальных сортов хлеба и пути улучшения его качества и пищевой ценности : 664 И 49 Прогрессивные способы производства национальных сортов хлеба и пути улучшения его качества и пищевой ценности :

Библиогр.: с. 51 - 52

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա