ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Инструкция о нормировании оборотных средств предприятий хлебопекарной, кондитерской и макаронной промышленности / ЦИНТИпищепром.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦИНТИпищепром, 1965.Նկարագրություն։ 72 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 И 724 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046161
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 И 497 Физико-технические основы криоразделения пищевых продуктов / 664 И 497 Оборудование для криоконцентрации пищевых продуктов : 664 И 724 Инструкция по нормированию расхода муки (выхода хлеба) в хлебопекарной промышленности / 664 И 724 Инструкция о нормировании оборотных средств предприятий хлебопекарной, кондитерской и макаронной промышленности / 664 И 731 Интенсификация процесса уваривания утфелей / 664 И 731 Интенсификация процесса уваривания утфелей / 664 И 731 Интенсификация процесса приготовления теста - основной фактор улучшения организации производства и повышения его эффективности :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա