ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оптимизация плана производства на примере кондитерской промышленности Украинской ССР / Б.Е. Грабовецкий, В.В. Дмитраш, С.Г. Федичкина; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046343
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Г 718 Сохранение свежести хлеба / 664 Г 737 Экономика безотходного производства : опыт работы предприятий пищевой промышленности Краснодарского края / 664 Г 737 Экономика безотходного производства : опыт работы предприятий пищевой промышленности Краснодарского края / 664 Г 751 Оптимизация плана производства на примере кондитерской промышленности Украинской ССР / 664 Г 751 Применение методов корреляционного и регрессионного анализа в свеклосахарном производстве : 664 Г 751 Применение методов корреляционного и регрессионного анализа в свеклосахарном производстве : 664 Г 754 Резервы и повышение эффективности плодоовощного консервного производства /

Библиогр. : с. 23

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա