ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новая техника и технология производства обезвоженных пищевых продуктов из картофеля и овощей / В.Н. Залецкий, Р.Л. Ковганко, Б.Г. Залецкая; БелНИИНТИ Госплана БССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Минск : БелНИИНТИ, 1974.Նկարագրություն։ 54 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 З 234 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046321
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 З 188 Защита зерна и продуктов его переработки от вредителей / 664 З 234 Способы очистки картофеля при производстве пищевых продуктов в СССР и за рубежом / 664 З 234 Способы очистки картофеля при производстве пищевых продуктов в СССР и за рубежом / 664 З 234 Новая техника и технология производства обезвоженных пищевых продуктов из картофеля и овощей / 664 З 26 Новые типы фильтров в сахарном производстве : 664 З 264 Замораживание и хранение ягод и плодов : научное сообщение / 664 З 264 Замораживание и хранение ягод и плодов : научное сообщение /

Библиогр. : с. 52 - 53

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա