Шампиньоны / Н.Б. Шалашова, О.Н. Бубнова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Библиотечка овощевода-любителяՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Россельхозиздат, 1987.Նկարագրություն։ 32 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 635.82 Ш-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0209868 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 635.82 Ш-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0209176 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 635.8 Ш-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0472634 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 635 Ш 18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046182 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 635 Ш 18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0081197 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 635 Ш 18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0081198 | ||
Book | Shirak Regional Library (SRL) | Depository | 4 / Ш19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է տեղում օգտվելու համար | SHL165506 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||
635.82 Р-22 Интенсивное производство шампиньонов / | 635.82 Р-22 Интенсивное производство шампиньонов / | 635.82 Ш-18 Шампиньоны / | 635.82 Ш-18 Шампиньоны / | 635.89 С-37 Микофлора Армении = Հայաստանի Միկոֆլորա / | 63:58:91 Ш-329 Агроклиматическое районирование СССР / | 635.9 (031) Г-96 Определитель повреждений деревьев и кустарников, применяемых в зеленом строительстве : Справочник / |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։