Оборудование для формования кондитерских масс методом экструзии : (обзор) / Ю.А. Дагаев, В.Ф. Запорожский, В.З. Шапран; М-во машиностроения для легкой и пищевой пром-сти и бытовых приборов, ЦНИИТЭИлегпищемаш.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Машиностроение для пищевой промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИлегпищемаш, 1972.Նկարագրություն։ 61 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Д 14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046221 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։