Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба / А.С. Гришин, Л.С. Энкина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Качество, ассортиментՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1974.Նկարագրություն։ 112 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/338506 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0274773 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 859 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046240 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 859 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046239 |
Библиогр.: с. 108 - 111 (57 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։