Совершенствование технологии получения маргарина, кулинарных и кондитерских жиров (шортенингов) различного назначения : (обзор иностранных изобретений) / Т.П. Дорожкина, И.Б. Чекмарева, А.А. Шмидт; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИТЭИпищепром, 1972.Նկարագրություն։ 21 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Д 692 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0054981 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Д 692 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0054982 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։