Новое в процессе кристаллизации гидратной глюкозы : обзор / Е.Я. Жарова; ЦИНТИпищепром, М-во пищевой промышленности.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1969.Նկարագրություն։ 52 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / Ж-356 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1497813 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Ж 356 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046067 |
Библиогр. : с. 46 - 50
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։