ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новое оборудование для измельчения и ситования в кукурузокрахмальном производстве : (обзор) / Ю.А. Бухтояров, В.А.Бакулин; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1968.Նկարագրություն։ 56 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.2 / Б-944 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526368
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 944 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045919
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Б 944 Степень механического обезвоживания продуктов кукурузокрахмального производства : 664 Б 944 Применение дуговых сит в кукурузокрахмальном производстве : 664 Б 944 Дробление и тонкое измельчение зерна в кукурузнокрахмальном производстве : 664 Б 944 Новое оборудование для измельчения и ситования в кукурузокрахмальном производстве : 664 Б 944 Особенности производства крахмалопродуктов в Чехословацкой Социалистической Республике : 664 Б 953 Технология рыбных продуктов : 664 Б 953 Изменения мяса рыбы при холодильной обработке :

Библиогр. : с. 55

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա