ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Диетическое питание / М.С. Маршак .

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Библиотека повараՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1958.Նկարագրություն։ 160 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General РД I/10344 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0499926
Book Book Fundamental Scientific Library General РД I/10343 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0499927
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / М-301 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1821819
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / М-301 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1821818
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 М 301 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075334
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.24 М-30 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0057606
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 Л 68 Технология приготовления пищи : 641 Л 864 Тепловое оборудование предприятий общественного питания : 641 М 254 Бытрозамороженные кулинарные изделия и технология их использования / 641 М 301 Диетическое питание / 641 М 314 Кулинария : Учебник для проф.-техн. училищ / 641 М 316 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" / 641 М 316 Кулинарная характеристика блюд и изделий : учебное пособие для технологических отделений техникумов по спец. "Организация обслуживания на предприятиях общественного питания" /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա