ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Статистические методы контроля качества продукции в консервной и пищеконцентратной промышленности / С.Ю. Гельфанд, Э.В. Дьконова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984.Նկարագրություն։ 160 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8 Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185116
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8 Г-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0185115
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / Г-326 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498273
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / Г-326 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498274
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 326 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054796
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 326 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054795
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 В-95 Физико-химические основы соления и квашения овощей / 664.8 В-95 Физико-химические основы соления и квашения овощей / 664.8 Г-14 Консервируем в домашних условиях / 664.8 Г-32 Статистические методы контроля качества продукции в консервной и пищеконцентратной промышленности / 664.8 Г-32 Статистические методы контроля качества продукции в консервной и пищеконцентратной промышленности / 664.8 Г-34 Технология сушки картофеля, овощей и плодов / 664.8 Г-34 Технология сушки картофеля, овощей и плодов /

Библиогр.: с. 158 - 159

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա