ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Питательная и биологическая ценность пищевых продуктов, консервированных методом сублимации / Е.С. Ткаченко .

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Медицина, 1966.Նկարագրություն։ 140 с. : ил., таблԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 Т-484 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0731703
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 Т-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0075456
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 Т-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0075457
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.26 Т-484 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0057572
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.26 Т-484 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0104985
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 Т-33 Теоретические и практические аспекты изучения питания человека : 613.2 Т-38 Техническая микробиология пищевых продуктов : Учебное пособие / 613.2 Т-38 Технические основы законодательства по облученным продуктам питания : 613.2 Т-48 Питательная и биологическая ценность пищевых продуктов, консервированных методом сублимации / 613.2 Т-48 Питательная и биологическая ценность пищевых продуктов, консервированных методом сублимации / 613.2 Т-51 Токсикология и гигиена применения полимерных материалов в пищевой промышленности / 613.2 Т-51 Токсикология и гигиена применения полимерных материалов в пищевой промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա