Разработка рациональной технологии приготовления хлеба для Кубы путем внесения добавок, улучшающих качество и замеляющих процесс черствения : копия отчета о НИР / Р.Б. Гонсалес; М-во высшего и среднего специального образования УССР, Киевский технологический ин-т пищевой пром-сти, ВНТИЦ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Изд-во ВНТИЦ, 1985.Նկարագրություն։ 141 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 654 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0054758 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։