ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Повышение питательной ценности продукции пищевой промышленности Узбекистана : обзорная информация / Э.И. Гигиенова; УзНИИНТИ Госплана Узбекской ССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ташкент : Изд-во УзНИИНТИ Госплана Узбекской ССР, 1986.Նկարագրություն։ 30 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 463 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054688
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Г 463 Безотходная технология производства в переработке плодоовощного сырья : 664 Г 463 Пути улучшения качества хлебобулочных изделий в пищевой промышленности Узбекистана : 664 Г 463 Пути улучшения качества хлебобулочных изделий в пищевой промышленности Узбекистана : 664 Г 463 Повышение питательной ценности продукции пищевой промышленности Узбекистана : 664 Г 463 Гигроскопические свойства зерна различных культур / 664 Г 464 Гидротермическая обработка промороженного зерна в аппаратах АСК в условиях Сибири : 664 Г 47 Техническое нормирование в пищевой промышленности /

Библиогр.: с. 26 - 30

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա