ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние поверхностно-активных веществ на качество хлеба и сохранение его свежести : обзор / А.Ф. Горячева, В.С. Семенова; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1972.Նկարագրություն։ 47 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / Г-718 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526434
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 718 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054654
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Г 708 Современное состояние и перспективы хранения и транспортировки в контейнерах быстропортящихся плодов и овощей : 664 Г 718 Применение различных видов жиров в хлебопечении : 664 Г 718 Применение диацетилвиннокислого эфира моноглицеридов для улучшения качества хлеба : 664 Г 718 Влияние поверхностно-активных веществ на качество хлеба и сохранение его свежести : 664 Г 718 Сохранение свежести хлеба / 664 Г 718 Сохранение свежести хлеба / 664 Г 737 Экономика безотходного производства : опыт работы предприятий пищевой промышленности Краснодарского края /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա