Влияние поверхностно-активных веществ на качество хлеба и сохранение его свежести : обзор / А.Ф. Горячева, В.С. Семенова; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1972.Նկարագրություն։ 47 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.64 / Г-718 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526434 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 718 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0054654 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։