ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries


Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Организация планирования и управления исследованиями в целевых комплексных программах : обзорная информация / Ф.С. Воройский, Л.Б. Кротков; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономика пищевой промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1978.Նկարագրություն։ 25 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 В 751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045811
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 В 748 Вопросы автоматизации и методы исследования машин пищевых производств : 664 В 748 Вопросы непрерывной варки и кристаллизации утфелей : 664 В 748 Вопросы непрерывной варки и кристаллизации утфелей : 664 В 751 Организация планирования и управления исследованиями в целевых комплексных программах : 664 В 752 Использование математических методов в планировании перевозок зерна и продуктов его переработки / 664 В 752 Оптимальное планирование выпуска продукции в кондитерской и хлебопекарной промышленности / 664 В 752 Оптимальное планирование выпуска продукции в кондитерской и хлебопекарной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա