Теплофизические характеристики пищевых продуктов : справочник / А.С. Гинзбург, М.А. Громов, Г.И. Красовская.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во "Пищевая промышленность", 1980.Հրատարակություն։ 2-е изд., доп. и перерабՆկարագրություն։ 288 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Engineering University Library | Գիտական | 664.004(035) Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | EU0536681 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Г-492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1458391 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045792 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045791 |
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 260 - 286
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։