Сельскохозяйственная экология / В. Тишлер ; Под ред. М.С. Гилярова ; Пер. с нем. Б.Р. Стригановой, В.А. Турчаниновой.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Գերմաներեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1971.Նկարագրություն։ 455 с. : рис. ; 22 смԱյլ վերնագիր։- Agrarokologie von
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 585 Т-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0207950 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 585 Т-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0207952 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 585 Т-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0207953 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 585 Т-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0207954 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 585 Т-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0207951 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 585 Т-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0169471 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 631.95 Т-474 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0292981 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 631.95 Т-474 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0292982 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 631.87 Т-474 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0356433 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 631.9 Т-474 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0356432 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Лит. : с. 393-433 на рус. и нем. яз.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։