ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методика учета трудоемкости крахмало-паточной продукции из картофеля : обзор / П.М. Бер, Л.Я. Соловьева; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045788
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Б 447 Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании / 664 Б 461 Опыт рационализаторской работы по совершенствованию монтажно-наладочных работ на предприятиях по хранению и переработке зерна : 664 Б 48 Пути повышения производительности труда в крахмало-паточной промышленности : 664 Б 48 Методика учета трудоемкости крахмало-паточной продукции из картофеля : 664 Б 48 Опыт внедрения и пути совершенствования бригадного хозрасчета на зерноперерабатывающих и хлебоприемных предприятиях : 664 Б 484 Современная техника обработки рыбы / 664 Б 484 Рациональное использование теплоэнергетических ресурсов в консервной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա