ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние окислителей и продуктов перйодатного окисления крахмала на хлебопекарные достоинства пшеничной муки : (информация) / В.А. Баранова; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1971.Նկարագրություն։ 28 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054618
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Б 232 Проектирование хлебозаводов : 664 Б 24 Сборник задач по процессам и аппаратам пищевых производств : учеб. пособ. для техникумов / 664 Б 24 Сборник задач по процессам и аппаратам пищевых производств : учеб. пособ. для техникумов / 664 Б 241 Влияние окислителей и продуктов перйодатного окисления крахмала на хлебопекарные достоинства пшеничной муки : 664 Б 241 Влияние различных факторов на механические свойства студней агароида : 664 Б 241 Технический прогресс и его роль в развитии пищевой промышленности Белоруссии : 664 Б 242 Пластинчатые теплообменники пищевой промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա