Микробиология и микробиологический контроль в сахарном производстве / Д.Г.Бронштейн; ЦИНТИпищепром, Госком. по пищевой промышленности при Госплане СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1964.Նկարագրություն։ 48 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / Б-886 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526239 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Б 886 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045765 |
Библиогр. : с. 48
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։