ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новое в технологии приготовления макаронных изделий : обзор / М.В. Гайденко, Н.И. Назаров, Н.Н. Шебершнева; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1974.Նկարագրություն։ 23 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054556
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Г 124 Организация производственно-хозяйственной деятельности предприятий хлебопродуктов : Учебник / 664 Г 124 Организация производственно-хозяйственной деятельности предприятий хлебопродуктов : Учебник / 664 Г 124 Организация и планирование производства на мукомольных, крупяных, комбикормовых и хлебоприемных предприятиях : 664 Г 14 Новое в технологии приготовления макаронных изделий : 664 Г 15 Методы исследования и химико-технологический контроль свеклосахарного производства / 664 Г 15 Методы исследования и химико-технологический контроль свеклосахарного производства / 664 Г 15 Методы исследования и химико-технологический контроль свеклосахарного производства /

Библиогр.: с. 22 (6 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա