Hanbuch der lebensmittel chemie : Allgemeine bestandteile der lebensmittel.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Գերմաներեն Հրատարակման մանրամասներ։ Berlin : verlag von J. Springer., 1933.Նկարագրություն։ BandԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
B. I. (1933, 1371s.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 54 (02) H-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | B. I. | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0130957 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
B. I. (1933, 1371s.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։