ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Современное состояние и основные направления развития линий для производства мелкоштучных хлебобулочных изделий : (обзор) / И.Н. Борисова, И.П. Ткаченко, В.Д, Тропп; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1974.Նկարագրություն։ 33 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 825 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045703
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Б 825 Экономическая эффективность концентрации и специализации кондитерской промышленности РСФСР : 664 Б 825 Современное состояние обработки рыбы и других гидробионитов : 664 Б 825 Безотходная и малоотходная технология производства продукции из нерыбных объектов промысла : 664 Б 825 Современное состояние и основные направления развития линий для производства мелкоштучных хлебобулочных изделий : 664 Б 825 Производство рыбных кулинарных изделий : 664 Б 825 Опыт работы народных университетов Минпищепрома РСФСР : 664 Б 825 Особенности производства бисквита за рубежом /

Библиогр. : с. 24

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա