Кондиции сахарной свеклы и методы их определения / А.В. Будный, А.Ю. Зубов, Ф.Н. Добронравов; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
National Library of Armenia | Depository | 664.1 / Б-902 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526232 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Б 903 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045668 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։